torstai 1. syyskuuta 2011

Daegu-veikkaus - Kisapäivä 6.

Päivän tulospörssi:

Tadaa. Reijo olisi kuulan vienyt. Ainakin karsinnassa. Samoin Lasse olisi ollut ihan ylivoimainen vitosen alkuerissä.

Sitten keihäs. Poliisipäällikkö Mannion... Ari. Kaikesta huolimatta ei mihinkään. Piti, mutta ei. Eikä myöskään Tero. Sen ei kyllä pitänytkään. Rusi kuitenkin Mäkelän kiusaksi heitti finaaliin. Paljon tuli miinuksia heittäjien tuloksista. Ei kukaan tiennyt, että vain yksi finaalissa.

Korkeuskulta meni Jenkkeihin. Kärkikolmikko oli hyvin arvailtu. Samaten voittokorkeus.

Naisten kolmiloikka veikkauksen osalta kaatui Savignen reisivammaan. Kahdeksan pistettä keräsi Tpyy. Tpyylle taisi muutenkin olla mahtipäivä.

Pursiainen olisi heittäen 200m finaalissa. Samaten Loikkanen ja Vasala.

Esteissä mitalistit arvattiin hyvin. Tästä voi myös sanoa, että jos Jukan rytminvaihto 2006 oli aika kova takasuoran viimeisellä esteellä, niin ei se ihan heikko ollut Kemboillakaan. Hyvä päivän extra olisi saattanut olla myös Kemboin rasvaprosentti. Barrios arvasi lähimmäksi pronssi-ranskalaisen ajan.

Naisten 1500m oli yllätyksellinen. Jamal oli köykäinen ja USA:n tytöistä epätodennäköisempi voitti.

Naisten 400m aidat voitti Demus ja ainut joka kärkikolmikon tiesi oli Kuru. Miesten aidat meni Greenelle ja ei ollut kaukana ettei Felix ollut pronssilla. Kova jätkä läpsyttämään...

Päivän pisterohmu oli Kuru. Pitää jo vaarallisen kovaa 15 pisteen kaulaa toisena roikkuvaan Ändyyn. Johku tulee ihan Ändyn peesissä, eikä Borzakaan kaukana ole. Vielä on kesää jäljellä. Toomio on kyllä ollut molemmilla riveillä luokaton. Oikeastaan paska. Kovin nousija tänään Tonttu ja eniten alas Barrios. Mutta jaettuja sijoja ei enää näy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti