maanantai 10. tammikuuta 2011

Se o sellaasta notta...


Ke 5.1: 8km kevyt - Aivan hyvin kulki, keuhkot vähän rankut

To 6.1: LEPO - Flunssaolo palasi takaisin

Pe 7.1: 8km kevyt - Aivan saakelin huonolta tuntui hengitys, jaloissa ei mitään

La 8.1: LEPO - parantelua

Su 9.1: LEPO - parantelua ja lusmutusta

Ma 10.1: 12km kevyt - Erittäin lihava olo ja paska kulku.

Eihän tästä pirujakaan tuu. Mitään muuta, kun flunssaa ja paskaa keliä ja posketonta syömistä. Sellainen ihratankkiolo, ettei pahemmasta väliä. Urheilugaalan Tellervoa kun katsoo alkaa kuitenkin tuntua, ettei se minun urheilu ainakaan tuosta pelleilystä kaukana ole.

Apurahat jaettiin, mutta Lång ei sitä saanut. Ei jaosta sen enempää, mutta tämän tytön blogi on ennenkin sisältänyt omituisuuksia ja niin nytkin. Tyttö/nainen sai 15k apurahan, mutta jaksaa aina rankuttaa, miten suunnistusta ei arvosteta. Uskoisinpa, että aika moneen suomalaiseen yksilöurheilijaan verraten hän kyllä saa ihan mukavasti tukea urheilemiseensa. Toki iso osa (toivottavasti) on tarkoituksellista provosointia ja erilaista huumorintajua. Suorasanainen ja provosoiva saa ja pitääkin olla, mutta tuollainen arvostuksen kerjääminen ja toisten lajien mitätöiminen on kyllä lahonlainen silta matkalla kanssaihmisten arvostukseen. Hyvin todennäköisesti se vielä saa sen palkintonsa... SP on mielestäni kivempi suunnistaja.

Saihan se sen palkinnon. Mutta pakko Minnasta on tykätä, kun se osaa olla niin vaatimaton. Ensi kerralla puhutaan tärkeämmistä asioista - viskeistä.

Musavisaan oikeat vastaukset:

Ja puuttuva kuva on Muse - Absolution.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti