perjantai 1. lokakuuta 2010

Taustojen kartoitusta.

Piti vaihtaa tuota blogin taustaa, kun ei vanha toiminut. Tässä on samalla hyvä kirjoitella kun työkone purkaa testituloksia. Tuomo lähti Eliittikokoukseen ja sen jälkeen entisten juoksijoiden eli nykyisten painonvartijoiden kokoontumisajoihin.

Eilinen meni iloisasti pyöräilijöiden käryille naureskellessa. Taas herkesin ihmettelemään, että noinko pyöräilyn ystävät edelleen uskovat Tourin kärkimiesten puhtauteen? Onhan se nyt taivahan tosi, ettei peruspuurolinjalla tykitellä Alppeja ja Pyreneitä 200km/vrk-tahdilla kahta viikkoa putkeen. Vaikeaahan se on hyväksyä, mutta niin se vain on. Laji olisi hyvä lajina ja itsekin tykkään sitä seurata. Ei sitä kuitenkaan oiken fair play-hengessä voi enää ottaa.

Eilen illalla törmäsin sattumoisin Leppäs-Jaskaan Repokallion mäissä. Pääpiru oli sauvarinnettä ahmimassa. Kevyesti vain, omien sanojensa mukaan. Siinä vähän valmistautumismetodeja vaihdeltiin ja puitiin nestemääriä. Kalevan Rastin Dynamic Duo kertoi pelottavaa huhua, että Lakeuksilta olisi Patanan poika tulossa vaaroja kyntämään. Se pelottaa henkisellä tasolla hiukan. Mutta kovakuntoisetkin hyytyy joskus, joten ei mennä siitä vielä paniikkiin.

Tällä hetkellä oma visio on se, että Niket on jalassa kuivalla kelillä ja Inov-8:t sadesäässä. Ihan sellaistakin hellettä kuin +5 astetta lupaa Forecan sivusto kisalauantaiksi. Raikasta on. Juomavyö-hässäkkä joutuu huomenna sitten testiin viimeisellä pidemmällä lenkillä. Jos sitä ihan kuvankin saisi tuosta hirviöstä tänne ängettyä. Todennäköisesti en laita...

Vaaroilla juostaan myös 10.10 tuo mäkijuoksu. Reilun puolentoista kilometrin matkalla on palkintoina parisataa eukkua ja kakkosellekin vielä satku, joten hiukan kauempaakin kannattaa tulla kangistelemaan. Tätä suosittelisin erityisesti ForrestG:lle, koska miehellä on Itä-Suomen isoimmat reidet Markus Pörstin jälkeen.

Velipoika lähtee sopivaksi valmistautumiseksi kertaamaan niin, että palajaa vasta päivää ennen perjantaita. On kuitenkin niin toimistohommissa, ettei se varmaankaan fyysistä valmistautumista juurikaan pilaa. Jännä on nähdä miten Savon höntti selviää. Koitetaan koitoksen jälkeen saada tänne vähän hänenkin tekstiään. Suunnitelmissa on nimittäin pitää tekstarivaihtoa kisan kesken. Tietysti sillä ehdolla, että eri kohdassa etenemme.

Siinä se nyt sitten olisi tällä erää. Valmistautumistreenejä ei uskalla vielä tänne laittaa, ettei jää liikaa skepuloitavaa lukijoille. Tänään kuitenkin on lepopäivä ja huomenillalla sitten Kimmelissä ranskalaisvieras Pariisin Kevät.

1 kommentti:

  1. Muuten hyvä yritys muiluttaa meikäläinen pois pääkisasta, mut tavoitteet ovat aina sekä iänkaikkisesti matkalla 40km tai ylitse. Olinpa sitten kirmaamassa Kolilla vaiko Milanossa.

    Vaaroilla, jos juostaan niin tietty vähintään mielessä reittiennätys miinus >40minsaa.

    VastaaPoista