maanantai 9. toukokuuta 2011

Kuin Raivo(saari) härkä loppusuoralle.

Viimeiset tonnit on vedetty, viimeiset oluet hörpitty ja ensimmäinen shortsilenkki tehty. Ja näin on vajaa viikko SM-maastoihin. Tonnit kulki hyvin. 4km Nivalan melko ronskilla rataprofiililla taittuu 3.25/km. Eli vain 15s/km hitaammin kuin toivoin.

Ylämäet tuntuu helpolta. Samoin alamäet. Tasaisen juoksu kovaa on from perse. Toisaalta tasaista ei Pyssymäeltä paljon löydy. Paikat on kutakuinkin ehjänä, mutta yhtään kisaa ei tänä vuonna ole alla. Eiköhän tuo nyt vanhasta muistista sen verran.

Lauantaina löytyisi meille vanhuksille 30-vuotisten veteraanikisat. Sen verran lapsenmielisyyttä löytyy rinnasta, etten periaatteessa sille osallistu. Tuossahan pitäisi Jukan ja Jussin juosta, että se olisi minulle kriteerit täyttävä SM-kisa.

Kyllä sitä onkin aika kauan jo juostu. Ei toki niin kauaa kuin Z, mutta Mikkelistä asti on SM-maastoja taivallettu. Parhaita reittejä ovat mielestäni olleet Lieto-03 (mudasta huolimatta), Lahti-98 (Keskisalon lippiksestä huolimatta) ja Mikkeli-97 (pikkupojan jännityksestä huolimatta). Ankeimpina reitteinä pidän Saarijärveä-06 (pirusti puita ja pölkkyjä) ja Varkautta-05 (kuin olisi Joensuun keskuskentällä juossut vallia ylös ja alas.)

Huomenna viimeistelytreeni OK-Karjalaisen kanssa ja loppuviikko höntsäilyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti