torstai 21. huhtikuuta 2011

Kiirustorstai

Reilu viikko treenattu. Siihen on kuulunut lihaskipua, huonosti kulkevia lenkkejä ja yksi turpaanotto Jiriltä. Kaikki edellä mainittu oli aivan odotettua näin vähillä treenilöillä. Mikään ei ole hajonnut (vielä), juoksu tuntuu jo paremmalta ja Jiri on sekä hyvässä kunnossa, että aika paljon terveempänä treenannut.

Paljon pitää tapahtua, että se oikein alkaisi kulkemaan tuo juoksu. Tai onhan se mahdollista, mutta että ihan SM-maastoissa jo, niin hiukan haikialta tuntuu... Tuomokin on vetänyt mäkivetoja. Se se vastaa pelottaakin ihmistä.

Kuinka ollakaan, sain viimeinkin nuo fysioterapeutin paperit irti tuolta koulusta. Eihän se ole mistään muusta ollut kiinni kuin lopputyöstä. Lopulta se tuli valmiiksi. Tutkimus käsittelee joogaharjoittelun vaikutuksia kestävyysjuoksijan tasapainoon ja jos joku sitä hulluuden puuskassaan tahtoo lukea, niin lähetän kyllä häveten tuotoksen eteenkin päin.

Pari viikkoa sitten haimme bändikaverien kera vauhtia harjoituskauteen Lontoon kylästä. Reissu oli oikein mainio ja ylistän sitä myöhemmin enemmän, kunhan saan kuvia valaisemaan yksityiskohtia.

Pääsiäinen, joka Savossa myös Päästiäisenä tunnetaan, on tarkoitus viettää matalanpaikan leirillä Sapsalammen keskustassa. Luvassa on ainakin tonnin vetoja alle 4min/km-vauhdilla.

Ps. Tiedoksi rahoittajille: Vastaiskuksi farkuille, joissa näkyy "bokserit" valmiina, aiomme Tossavaisen (heittäjä) & Savolaisen (loikkaaja) kanssa tuoda markkinoille omia tuotteita. Näistä ensi kädessä olisi tarkoitus julkistaa farkut, joissa näkyy valmiiksi perse, sekä kauluspaita, jossa on rintakarvoitus valmiina. Nimikin on mietitty: Trucker's Smile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti