lauantai 20. helmikuuta 2010

"...on siinä vielä tekemistä huomiseksi."

Pe 19.2: Vesijuoksu 40min - On niin järkyttävän kylmä, että vähän takareisi juilii.

Itä-Suomessa on tänä aamuna ollut harvinaisen keväinen ilma. Aurinko paistaa ja sellainen leuto tuuli hipoo hankia. Mikään ei estä hiihtolenkkiä ja makkaranpaistoa... Paitsi -35 asteen pakkanen. Juuassa oli vaatimattomasti rapiat -40. Eli uima-altaassakin on täällä sellainen millin-parin jääkerros.

Olympian kisat ne vaan jatkuu ja mitalitili ei kartu. Kurkkukin on vähän kipeä, vaikka eilen otin varuilta viskipaukunkin. Ardbegin kymppiä jos se jotain kiinnostaa. Reisi on ollut aivan ok. Nyt tosiaan kylmän takia vähän karhii.

VEIKKAUSRAPORTTI

Miesten ampumahiihtelyssä ei ihan Paavo ollut kärjessä. Miten lie kätensä telonut, mutta pääsi maaliin. Sekin on tietysti hieno saavutus Olympialaisissa. 53 oli suomalaisten sijoitus ja sillä ropisi kyllä virhepisteitä aika ravakasti. Kukaan ei yllättäen arvannut. Naisenlötkötkin lipsutteli niin mainiosti, että kohteena oleva naisten ampumahiihdon yhteislähtö jää pois. Saattoi miehissä ihan vaikka ottaa päähänkin poikaa, jolta hajosi hihna.

Naisten yhdistelmähiihto meni sitten Maritille. Aikku kun ei vaan osaa kuokkaa hiihtää ja muut suomalaiset jäi aluksi niin kauas. Roponen ja Sarasoja nousivat aivan mukavasti, mutta se ei riitä. Sääliksi käy Steiraa, taas neljäs. Seuraaviin kisoihin jos saisi vähän painoa pois, niin voisi sitten kulkeakin. Aivan selkeästi ylipaino tuottaa ylämäessä tuskaa.

Suomen jääkiekko kulkee miesten osalta mukavasti. Teemu meni kaikkien aikojen olympiatilaston kärkeen ja ylivoima skulaa. Tosin on sieltä pikkusen parempia joukkueita vielä tulossa. On myös kiertänyt huhu, että estejuoksijat ovat keskimäärin parempia rankkarinlaukojia kuin Ovetshkin. No se on varma.

Sartsa johtaa edelleen. Vaikea on kiinni saada. Jos on vielä sellaisia, jotka eivät ole maksaneet niin maanantaina tarkastan tilit ja maksamattomien nimet julkistetaan ja ne haukutaan pystyyn sekä blogissa että Facebookissa. Soitan ehkä myös suoraan lähetykseen kisoihin.KISAENNAKKO

Mchyppy onpi sitten illan avaus. Ammann vaikuttaa vaffalta, mutta Hautamäen Matti se tulee hopealle. Ahonen on parhaimmillaan neljäs. Mitaliin uskovaisia ovat Sartsa ja Santtu. Santtu se luottaa lapsuuden ihastukseensa ja veikkaa myös hoppeeta. Vähiten korkeisiin sijoituksiin luottaa Vänksä, joka on muuten melkein Kai Kovaljeffin naapurin kaveri. On se ainakin joskus nähnyt livenä Kaitsun. Kai on muuten mäkihyppääjä. Kai. Keskiarvoisesti tulos on 5. Keskiarvolla jos olis rivin tehnyt, olis tällä hetkellä kolmas.

Joskus sitten keskiyön aikaan miekkoset räväyttää pursuit-ladulle. Nousiainen on tämmöisissä kohtuullinen, Heikkinenkin voisi olla jos ei olisi kuntokuopassa. Nää on kyllä Norjan Petterin heiniä, mutta ihan en Baueriakaan pois laskisi. Poju on arvuutellut jopa nelossijaa, Patonki taas on pessimisti ja sanoo 22. Noo, keskiarvo on 9.

Tulee muuten Devin Townsend Tuskaan. Tuska, se pitäs kyllä nähdä. Sitä kannattaa ehdottomasti kuulostella. Pete ainakin on tyytyväinen jo valmiiksikin täydelliseen elämäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti