torstai 28. maaliskuuta 2013

"Ekyppiin!"

Tuli käytyä Egyptissä. Pitkä tarina hyvin lyhyeksi, joten kirjoitan sen lyhyen:

Joensuu. Flunssa. Kylmä. Wiski. Hoito. Auto. Vantaa. Huviretki. Pizzaa & hampurilaista? Ei maitoa. Uni. V:n Oksennus. Respa. Uudet lakanat? 2 pyyhettä... Ei unta. Pelko.

Aamupala. Kylmä. Lentokenttä. Baggage Drop 45min. Turvatarkastus 30min. Luppoaikaa 4min. 5h. Perse puutuu. Pahaa ruokaa. Karut maisemat. "En halluu"*100. Sharm el-Sheikh. Saatanan kuuma. Teltan näköinen lentoterminaali. Ulos. Bussi. Hotelli. Ei ruoka-aika. Allas. Kohteliaisuus. Suomalainen. Hämmennys. Jetty = ponttoonilaituri. Zoomattu akvaario. Ruoka. 40 lajia leipää. 100 erilaista jälkiruokaa. Huone. Uni.

Herätys. Suihku. Naurettavan iso aamupala. Uikkarit. Ranta. Hiekkalinnat. Kalat. Keinu. Päiväuni. Ruoka. Allas. Tutti Frutti-cocktail. Olut. Lenkki. Juoksumatto. Ruoka. Kameli. Uni.

Snorklaus. Tuuli. Hai. Delfiini. Mureena. Punainen lippu. Pois vedestä. Perkele.

V:n mahatauti. Paikallinen apteekki. Tujut tropit. Terve. Pillimehu.

Aurinko. Jumitus. Ruoka. Jumitus. Uinti. Jumitus. Lenkki. Jumitus.

Pakkaus. Odotus. Vanha bussi. Outo liikenne. Ei ramppeja. Sotilaslentokenttä. Ei sotilaita. Kiire. Kallis. Nousu. Karkki. Uni. Väsy. Turbulenssi. Komeat maisemat. Pitkä matka. Laskeutuminen. Räntäsade. Tietysti. Aina. Bussi. Hotelli. Sämpylä. TV. Kortesmäki. Paska. Ohjelma. Hanavettä. Uni.

Herätys. Ruisleipä. -15 astetta. 6h ajo. Koira. Koti. Sauna. Uni.

Legendaarinen keskustelu reissulta:

Juoksentelin iltaisin hotellin omaa rantatietä ja kuntosalin juoksumatolla. Joka ilta samoihin aikoihin vastaan tuli viisissäkymmenissä oleva herrasmies NWOBHM-paita päällä. Torstai-iltana hän sitten uskalsi tulla juttusille.

Ukko: "Hi, are you Britt or Finn?"
Minä: "Finn, why you ask?"
Ukko: "I've been here for 6 weeks, and only Finns and Britts run fast."
Minä: "I don't run fast, I'm Slower Wave of Finnish Distance Running."
Ukko: "You run under 5min/km and it is fast. Yankees walks. They are so damn fat."

Se oli kovin rohkaisevaa. Mies oli kuulemma läpsinyt aikoinaan mailin pari sekkaa päälle 4min. Eli juoksija-ainesta. Tiesi/muisti Paunosen, että oli se vähän seurannut.

Muutenkin suosittelen Sharm el-Sheikhiä, jos rantalöhöily kiinnostaa. Edes tuo viiden tähden hotelli ei ollut kallis, ja palvelu melkomoista. Ruoka samoin. Jos sukellus kiinnostaa, niin akvaario on komeampi kuin Kähärin hammaslääkärissä.

Hotellinäkymä ja joku pikku jolla.


Nyt sitten alkaa treeni SM-maastoja varten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti