sunnuntai 28. elokuuta 2011

Daegu-veikkaus - Kisapäivä 2.

Päivän tulossatoa:

Miesten 20km kävelyn mitalikolmikon tiesi vain Johku. 

Eihän se Nikkasen enari olisi finaaliin riittänyt Sitä vastoin Suhosen kasin rekka olisi edelleen kovaa valuuttaa. Toho, Toomio 1 ja Lanttu tiesivät heikkotasoisen naisten pituuden mitalikolmikon. Armoton nousu alkoi tästä.

9,99 riitti finaaliin, olisi riittänyt myös mitaliin. Myös satasen mitalikolmikko meni kaikilta metsään Boltin hätäillessä. Naisten kiekkokärki oli paremmin aavisteltu. Oikein tekivät Tonttu, TimLii, Kuru ja Espoon Borza.

Miesten kympin voitto meni yllätysjakoon. Mo ei lähtenyt ajoissa, ja kulta meni. Merga kuitenkin myös mitaleilla, joten useakin sai kärkikolmikon oikein. 

Kiekon voittotulos oli extran kohteena. Lähimmäksi arvasi Sarpaneva. Vaatimattomasti sentin päähän. Lisäksi ratkesi miesten 10-ottelu. Sielläkin hyvin monelle kärki oikein.

Tilanne on siis seuraava. Borza johtaa. Toho teki kovan nousun kakkoseksi. Tohohan on tunnettu kovasta loppukiristä, joka alkaa kun kierros on juostu. Kuru ja Sarpaneva erittäin hyvin edelleen kolmossijalla.Toomio 1 päivän kovin nousija. Jopa kuusi sijaa. Lanttukin ohittaa Tpyyn ja välttää jumbosijan. Tästä eteenpäin ja yöllä ylös esteitä kattomaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti